Accounting Documents
021
Синтетска сметка

Вложувања во недвижности заради зголемување на капиталот

На сметката 021 - Вложувања во недвижности заради зголемување на капиталот, се евидентираат недвижностите кои се чуваат од страна на сопственикот за зголемување (на вредноста) на капиталот.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan