Accounting Documents
018
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на материјални средства

На сметката 018 - Вредносно усогласување на материјални средства, се евидентираат пресметаното вредносно усогласување на сите облици на материјални средства. Друштвото обезбедува аналитичка евиденција по основните сметки од оваа група на сметки.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan