Вебинар: пресметка на бруто и нето плати 2021 |
Агенда
Земи билет(и)
 • 30 минути
  Терминологија за плати и начини за пресметка
  Online
 • 15 минути
  Практични примери со веб калкулатор
  Online
 • 15 минути
  Прашања и одговори
  Online
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan