top of page

Едноставна имплементација (1 седмица)

Имплементацијата се состои од отворање на работно подрачје со иницијални листи за контен план, купувачи, добавувачи, сметки во банка како и нивни почетни состојби.
 
Содржи обука и миграција на податоците само од тековната година.

Едноставна имплементација (1 седмица)

Едноставна имплементација (1 седмица)

€1.250,00Price
Excluding Tax |

Имплементацијата се состои од отворање на работно подрачје со иницијални листи за контен план, купувачи, добавувачи, сметки во банка како и нивни почетни состојби.

 

Содржи обука и миграција на податоците само од тековната година.

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.
 
Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
Потсетување: Порано Dynamics NAV се викаше Navision, а најновиот назив е Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Поврзани производи

Product LS

12

Ако поинаку не е наведено, цените се без влучен ДДВ кој изнесува 5% за софтверот, а 18% за услугите. Го задржуваме правото на промена на цените или производите без претходна најава. 

Сакаш помош? Избери од нашите консултантски услуги и воспостави брзо ERP систем во твојата организација.

bottom of page