top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Microsoft Dynamics NAV 2017 „зборува“ македонски јазик

Скопје, 26.07.2017. Денес, Логин Системи објавува дека светски-популарниот систем за сметководство и деловно работење, Microsoft Dynamics...

пишува:

Angel Face

Автор

26.07.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Microsoft Dynamics NAV 2017 „зборува“ македонски јазик

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


Microsoft Dynamics NAV 2017 „зборува“ македонски јазик

Скопје, 26.07.2017. Денес, Логин Системи објавува дека светски-популарниот систем за сметководство и деловно работење, Microsoft Dynamics NAV 2017, е расположив на македонски јазик за македонските фирми и организации.

„Покрај македонската локализација која е задолжителна за да се задоволат македонските закони, со преводот на Dynamics NAV 2017 го комплетираме Dynamics NAV за користење во фирмите, институциите и невладините организации во Македонија.“ изјави Венко Глигоров, проектен менаџер за Dynamics NAV 2017. „Овој превод го направивме со официјалните алатки и според правилата и стандардите на производителот Microsoft.“

Dynamics NAV со македонска локализација и надополнувања работи во дваесетина компании и организации повеќе години наназад. Сите овие организации ги поминале успешно контролите од Управата за јавни приходи (УЈП) и од светски реномираните ревизорски куќи при што добиле добиле позитивно мислење за нивниот систем за сметководство и ERP.

Повеќе екрани со македонски јазик може да се видат на галеријата подолу.

Галерија од екрани на Dynamics NAV 2017

Логин Системи е подготвен да го преведе Dynamics NAV и на албански јазик ако има интерес од фирмите и организациите чии вработени го користат албанскиот јазик како мајчин јазик.


Видео: Главно мени и улоги на корисници во Dynamics NAV

 

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најкомплетниот интегриран систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV. Целосна листа на македонска локализација и надополнувања има тука.

Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.