top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

COVID-19

технологија microsoft

Kent Water Sports се свртуваат за време на СОВИД-19 со Dynamics 365

Kent Water Sports доживеа огромен скок во побарувачката на производи за опремата за активности на отворено за вода и снег.

пишува:

Angel Face

Автор

15.02.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Kent Water Sports се свртуваат за време на СОВИД-19 со Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Бидејќи луѓето поминуваа повеќе време на отворено за време на СОВИД-19, Кент водени спортови доживеа огромен скок во побарувачката на производи за опремата за активности на отворено за вода и снег. Подобрувањето на неговото искуство во е-трговија беше од суштинско значење за да се биде во тек со нарачките.


Видео: Kent water sports се свртуваат за време на СОВИД-19 со Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 Commerce и Microsoft Power BI му дозволија на Кент да напредува за време на пандемијата. Решението им овозможи на вработените лесно да пристапуваат, управуваат и споделуваат податоци за да ги исполнат потребите на клиентите. Кент имаше рекордна продажна година и оди силно - исто како и неговите активни клиенти.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page