top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

референци

Dynamics NAV во Schmitz Cargobull Македонија

Успешна имплементација и прилагодување на Dynamics NAV за краток временски период беше почеток на нашата соработка која продолжи со...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Успешна имплементација и прилагодување на Dynamics NAV за краток временски период беше почеток на нашата соработка која продолжи со услуга за одржување. Логин Системи секогаш навремено и квалитетно одговара на нашите специфични барања околу финансиите и затоа нашата соработка трае веќе 5 години.

Љубинка Јосифовска, Овластен сметководител, Шмиц Каргобул Македонија


За Schmitz Cargobull AG

Со годишно производство од 50.000 возила и околу 5100 вработени, Шмиц Каргобул АГ е водечки производител во Европа за полу-приколки и приколки за превоз на производи со контролирана температура, општ карго и групни производи. Компанијата направи приближно 1,8 милијарди евра во 2015/2016. Дејности на Шмиц Каргобул во Македонија се: ПРОДАЖБА НА НОВИ И КОРИСТЕНИ ТОВАРНИ ПОЛУПРИКОЛКИ И ПРИКОЛКИ (ПРИКЛУЧНИ ВОЗИЛА), КАМИОНИ и КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА, ПРЕТСТАВНИШТВА НА СТРАНСКИ КОМПАНИИ

ШМИЦ КАРГОБУЛ ДООЕЛ Адреса: 2 бб нас. Илинден Град: СКОПЈЕ Телефон: 02/2581560; 02/2581561; 070/273619 Факс: 02/ 2572001 info@cargobull.com.mk


About Schmitz Cargobull AG:

With an annual production of some 50,000 vehicles and around 5,100 employees, Schmitz Cargobull AG is Europe's leading manufacturer of semi-trailers and trailers for temperature-controlled freight, general cargo and bulk goods. The company achieved sales of approximately €1.779 billion in the 2015/2016 business year. As a pioneer in the industry, the German company developed a comprehensive brand strategy early on and consistently established quality standards spanning every level: from research and development to services such as trailer telematics, financing, Full Service, spare parts and used trailers.

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page