top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

референци

Cunico Resources N.V., прва од корисниците со Dynamics NAV 2017

Скопје, 25.11.2016. Логин Системи и холдинг компанијата Cunico Resources N.V. од Амстердам потпишаа договор за набавка на најновата...

пишува:

Angel Face

Автор

25.11.2016

Notebook and Fountain Pen

категории

Cunico Resources N.V., прва од корисниците со Dynamics NAV 2017

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Србија е десета земја во која Логин Системи инсталира или опслужува Business Central во приватниот сектор

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

MakasIT.gif


Cunico, ERP, Dynamics NAV, Login Systems, ЕРП, сметководство

Скопје, 25.11.2016. Логин Системи и холдинг компанијата Cunico Resources N.V. од Амстердам потпишаа договор за набавка на најновата верзија на деловниот софтвер Dynamics NAV 2017. Cunico Resources N.V. во својата група на компании ги вклучува и македонските фирми Фени Индустри, Нова Логистик и неколку други специјализирани компании во услугите и производството.

Одлуката на Cunico Resources N.V. за Dynamics NAV 2017 е резултат на потребите на холдингот да ги унифицира сметководството и финансиите кај своите членки на групацијата. Претходно мешовит тим составен од експерти на Логин Системи, Фени индустри-Македонија, NewCo Ferronikeli-Косово и Cunico Resources N.V.-Холандија изработија универзален контен план кој ќе биде имплементиран кај сите свои компании-членки во наредниот период.

„Многу сме радосни што токму Логин Системи и домашните експерти за сметководство и финансии учествуваа во изработката на универзален контен план”, изјави Венко Глигоров, проект менаџер за ERP (Enterprise Resource Planning) во Логин Системи. „Прилагодениот македонски контен план ќе се користи во десетина фирми од три различни континенти што секако претставува куриозитет во оваа област.“

Покрај стандардизацијата на деловните книги и финансиските извештаи, со универзалниот контен план и деловниот софтвер Dynamics NAV 2017, Cunico Resources N.V. ќе го забрза процесот на донесување на менаџмент одлуки, ќе ги намали трошоците и ќе ја подобри соработката на своите фирми во размената на информациите и споделувањето на знаењето.

Dynamics NAV е еден од најпопуларните ЕРП системи во светот, а неговата најнова верзија NAV 2017 се појави на пазарот на почетокот на овој месец. За потребите на македонските корисници, Логин Системи изведе локализација на софтверот која е во согласност со македонските закони и сметководствени прописи. Dynamics NAV е во употреба во десетина македонски компании претежно со мешовит капитал меѓу кои има и пионери-фирми со само домашен капитал. Поради прилагодувањето на цените во регионот, последните години се забележува зголемен интерес на домашните средни компании за поставување на Dynamics NAV во своето работење.

Логин Системи е компанија за планирање, развој, имплементирање и поддршка на софтверски системи ЕРП базирани на Microsoft Dynamics NAV. Фирмата има искуство во работењето со Dynamics NAV повеќе од десет години во Македонија, Косово и Албанија. Повеќе информации има на www.loginsystems.biz.

Cunico Resources N.V. е интернационална компанија за рударство и метали специјализирана за истражување, рударство и производство на феро-никел. Таа е најголем производител на феро-никел во Европа и четврт најголем производител во светот. Повеќе информации на веб сајтот http://www.cunicoresources.com/.

0 comments

Komentar


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page