top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

CRM за 145€ месечно

Скопје, 17.05.2017. Денес, Логин Системи, имплементаторот за ERP и CRM решенија, го објавува решението за Customer Relationship...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 17.05.2017. Денес, Логин Системи, имплементаторот за ERP и CRM решенија, го објавува решението за Customer Relationship Management („CRM“) наменето за трговски компании и услужни организации базирано на светскиот ERP лидер за мали и средни претпријатија („МСП“) - Microsoft Dynamics NAV 2017.

За 145 евра месечно плус ДДВ, максимално пет продажни/маркетинг лица ќе може да користат CRM за придобивање на нови купувачи и задржување на постоечките. Месечната услуга се состои од 5 лиценци за Dynamics NAV, хостирање на решението во „облак“ (анг. cloud) и месечно одржување и поддршка со вклучени 2 часа работа на инженерите на Логин Системи за максимално 4 инциденти во текот на месецот.


CRM for Dynamics NAV

За да може да ги користи CRM услугите, компанијата иницијално треба да издвои еднократен износ од 495 евра плус ДДВ за припрема на серверскиот дел, подесување на шифрарниците, вчитување на почетните листи на купувачи, артикли со цени и контен план, изработка на урнек на компаниска понуда и кастомизација од Логин Системи за поголема функционалност и адаптација на Microsoft Dynamics за македонски услови. Во оваа цена е вклучена и обука на 5 лица во траење од 4 часа.

„Подолго време ги анализиравме потребите на компаниите и заклучивме дека е потребно воведување на решение по принципот клуч-на-рака кое ќе биде пристапно за поширок круг на бизниси и ќе биде флексибилно за надоградба“, изјави Венко Глигоров, главен проектен менаџер за Dynamics NAV. „Нашето решение за CRM содржи компоненти за лесен премин во ERP системот Microsoft Dynamics NAV“.

Договорот за месечната претплата за Microsoft Dynamics NAV може да се раскине во било кое време без надомест и ќе биде на сила од наредниот месец. Корисникот на CRM-решението ќе може да зголемува и намалува број на лиценци од месец во месец согласно потребите.

Софтверот за CRM ги автоматизира процесите во продажбата и маркетингот на една компанија. Тој се базира на листа од контакти при што активностите поврзани со контактите се забележуваат во интеракции, размена на документи, работни задачи и состаноци. Важна компонента од решението е водењето на зделки во фази од продажниот циклус и изработката на понуди. CRM ја подобрува тимската работа помеѓу маркетингот и продажбата. Тој дава појасна слика за минатите успеси (и неуспеси), продуктивноста и ефикасноста на тимовите и поединците во работата со купувачите и потенцијалните купувачи - проспекти.

Решението за CRM во NAV ги содржи модулите прикажани на сликата подолу.


CRM Functionalities

Развојниот тим на Логин Системи го надополни решението со можности кои се бараат од македонските стопанственици и менаџери.

Користење на CRM може да се прави со персонален компјутер или лаптоп со Micosoft Windows, мобилни телефони и таблети со оперативни системи Android, iOS (iPhone или iPad) и Windows Phone. Оние што поседуаат Apple Macbook, CRM може да се користи преку web услугата со web прелистувач.

Повеќе информации за CRM има на линкот тука ...

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page