top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

блог

5 x 5 x 5: ERP решенија за интегрирано работење

Логин Системи ви го претставува системот за интегрирано работење на фирмите и организациите Microsoft Dynamics Nav 2016 („NAV“). NAV е...

пишува:

Angel Face

Автор

27.12.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

5 x 5 x 5: ERP решенија за интегрирано работење

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Логин Системи ви го претставува системот за интегрирано работење на фирмите и организациите Microsoft Dynamics Nav 2016 („NAV“). NAV е светски ERP маркет лидер за средни компании и мали компании со сложени процеси кој е особено популарен во регионот. Нашиот посветен тим со најголемо искуство во работа и имплементација на NAV во Македонија(*) ви овозможува максимално да ги примените функционалностите и да имате придобивки при неговото користење.

5 функционалности на NAV

 1. Сметководство по македонски прописи и финансии по светски стандарди

 2. Интегрирање на процесите како продажба, маркетинг, логистика и набавки, магацинско работење, човечки ресурси, сервис и производство

 3. Платформа за пресметка на перформанси на фирмата, тимовите и вработените

 4. Можности за интегрирање со други апликации и фискални каси во продавници

 5. Работи со повеќе валути и во повеќе јазици (во зависност од конфигурацијата на лиценцата)

5 придобивки од користењето

 1. Навремени извештаи за квалитетни и брзи одлуки

 2. Поддршка на растот преку скалабилност

 3. Намалување на трошоците во фирмата преку нивна контрола и управување

 4. Намалени грешки и злоупотреби од вработените

 5. Најдобар однос на цена/перформанси во споредба со сите други решенија за интегрирано деловно работење на пазарот

5 компоненти за набавка на системот

Системот се состои од повеќе компоненти на производи и услуги.(**)

 1. Лиценца за користење на NAV

 2. Инсталација на платформата

 3. Прилагодување на потребите на корисникот

 4. Програмирање на модули по нарачка (ако е потребно)

 5. Поддршка во работењето од Microsoft и Логин Системи

Повеќе информации и презентација

За повеќе информации или закажување на средба за презентирање на системот NAV, ве молиме обратете ни се на info@loginsystems.biz или на телефон (02) 3090-099 локал 103.

(*) Microsoft Dynamics Nav е платформа за изградба на решенија за интегрирано деловно работење. Логин Системи во текот на своето работење со Nav подготви дополнителни модули и програмски решенија кои ја комплетираат работата на NAV. Овие наши дополнувања се во функција во десетици фирми и организации во Македонија, Косово и Албанија.

(**) Фирмата или организацијата треба да има обезбедено сервер и компјутери за користење на NAV. Логин Системи има соработка со интернет провајдерите за користење на NAV на сервер кај македонски интернет провајдер за месечен надомест.

0 comments

Commentaires


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page