top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

референци

Холандско претставништво во Македонија ќе „оди“ со Dynamics NAV 2017

Соопштение за јавност Скопје, 28.06.2017. Логин Системи и Холандскa менаџмент фирма со претставништво во Македонија потпишаа договор за...

пишува:

Angel Face

Автор

28.06.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Холандско претставништво во Македонија ќе „оди“ со Dynamics NAV 2017

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Соопштение за јавност


Соопштение за јавност

Скопје, 28.06.2017. Логин Системи и Холандскa менаџмент фирма со претставништво во Македонија потпишаа договор за имплементација на ЕРП решение со Microsoft Dynamics NAV 2017. Според договорот претставништвото ќе користи трајни лиценци за Dynamics NAV со холандска локализација, а ќе се хостира локално во Македонија.

„Радосни сме што Dynamics NAV 2017 наоѓа се' поголема примена во различни индустрии и за различни големини и типови на организации“, изјави Венко Глигоров, главен проектант на ERP решенија во Логин Системи. „Оваа имплементација во претставништвото ќе биде карактеристична заради тоа што решението ќе се прилагоди да биде компатибилно и со холандските и македонските закони и прописи“.

Покрај услугите за имплементирање и одржување, дел од договорот е и пресметката на плати за вработените во Македонија.

 

Enterprise Resource Planning, скратено ERP, е категорија на деловно-менаџмент софтвер, најчесто во форма на пакет на повеќе интегрирани софтверски апликации, кој овозможува на организациите да прибираат, складираат, менаџираат и интерпретираат податоци од различни деловни активности какви што се продажбата и маркетингот, магацинското работење, набавките и испораките, кадровата евиденција, планирањето и анализата на производството како и сервисот.

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најкомплетниот интегриран систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе за Логин Системи има на адресата www.loginsystems.biz.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page