top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Соопштение: Додаден нов оддел за сметководство на сајтот

Скопје, 05.01.2018. Денес Логин Системи објавува дека постави нов оддел за сметководство на сајтот на Логин Системи. Сите битни...

пишува:

Angel Face

Автор

05.01.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Соопштение: Додаден нов оддел за сметководство на сајтот

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif


Додаден нов оддел за сметководство

Скопје, 05.01.2018. Денес Логин Системи објавува дека постави нов оддел за сметководство на сајтот на Логин Системи. Сите битни функционалности во сметководството и финансиите се поставени на едно место - www.loginsystems.biz/smetkovodstvo. Тие се организирани во 4 категории и тоа: Главна книга, Ракување со готовина, Основни средства и Извештаи и анализи.

"Со описите на функционалностите за сметководството ја заокружуваме целината соствена од вики-страници, блог-постови и форум за размена на знаење и искуства." изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. "Оваа целина е неопходна за развојот и напредокот на сметководителите бидејќи тие се битниот фактор за успешното работење на самите организации."

Одделот за сметководство и финансии се базира на функционалностите од Microsoft Dynamics NAV и надополнувањата на Логин Системи. Со повеќе од 100.00 корисници во светот, Dynamics NAV е еден од најпопуларните сметководствени и ЕРП програми за мали и средни организации во светот. Неговата прилагодена верзија е во функција во Македонија 15 години.

Категории во одделот за сметководство

 

Логин Системи е овластен партнер и имплементатор на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page