top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

референци

Производство, процеси и намалени трошоци

“Тимот од Логин Системи за Dynamics NAV е многу одговорен и проактивен. Тој споделува со нас идеи и алатки како може да го организираме...

пишува:

Angel Face

Автор

16.11.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Производство, процеси и намалени трошоци

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

“Тимот од Логин Системи за Dynamics NAV е многу одговорен и проактивен. Тој споделува со нас идеи и алатки како може да го организираме производството и да ги подобриме процесите. Со најновата верзија на Microsoft Dynamics NAV ќе воведеме повеќе програмски функционалности и ќе ја поедноставиме постоечката имплементација со што ќе овозможиме значително намалување на нашите трошоци.“

Пратик Џеин, главен финансов директор, Фероникели


Фероникели NewCo Ferronikeli

За Фероникели Фероникели се состои од реновирана фабрика за производство на феро-никел и минерални наоѓалишта во Drenas, Kosovo. Компанијата е еден од првите клиенти на Логин Системи кои користат Dynamics NAV повеќе од една деценија. Новата импементација на Dynamics NAV 2017 е планирана да биде завршена до крајот на оваа година. Со овој проект, Фероникели исто така го замени својот лиценцен модел на Dynamics NAV од базиран на трајни (Perpetual) лиценци во модел базиран на месечна претплата (Subscription).

За Логин Системи Логин Системи е компанија за планирање, развој, имплементирање и поддршка на софтверски системи за сметководство и ЕРП базирани на Microsoft Dynamics NAV. Фирмата има искуство во работењето со Dynamics NAV повеќе од десет години во Македонија, Косово и Албанија.

Повеќе информации за Dynamics NAV има на www.loginsystems.biz/microsoft-dynamics-nav.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page