top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

press release

За препорака на Microsoft Dynamics NAV се добива продажна провизија од 10%

Логин Системи ќе ги наградува правните и физичките лица за препорачување на Microsoft Dynamics NAV и Логин Системи кај потенцијалните...

пишува:

Angel Face

Автор

01.12.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

За препорака на Microsoft Dynamics NAV се добива продажна провизија од 10%

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Логин Системи ќе ги наградува правните и физичките лица за препорачување на Microsoft Dynamics NAV и Логин Системи кај потенцијалните корисници на ова сметководствено-деловното софтверско решение.


Препорачај го Microsoft Dynamics NAV (или Microsoft Dynamics 365 Business Central) и добиј продажна провизија од 10%
Препорачај го Microsoft Dynamics NAV (или Microsoft Dynamics 365 Business Central) и добиј продажна провизија од 10%


Скопје, 01.12.2018. Денес Логин Системи објавува дека започнува иницијатива за соработка со правни и физички лица кои ќе ги препорачуваат софтверските решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV (Dynamics 365 Business Central), македонската локализација и дополнувањата од Логин Системи на трети фирми. Логин Системи ќе ги наградува правните и физичките лица кои ќе пронајдат и препорачаат потенцијални корисници на овие сметководствено-деловни софтверски решенија. За секоја препорака, Логин Системи ќе одвои 10% од вредноста на лиценците на Microsoft Dynamics NAV и дополнувањата на Логин Системи во форма на продажна провизија.


За да може да се заработи оваа провизија, лицата треба претходно да го најават интересот на одредена фирма за користење на сметководствен програм во Логин Системи. Тоа се прави со пополнување на онлајн формулар. Ако се склучи договорот во рок од 6 месеци, продажниот агент ќе може да ја добие провизијата од 10% на износот на лиценците. Ако се работи за месечен наем (претплата) на лиценци, провизијата се пресметува на вкупниот годишен износ на наемот.


"Логин Системи има убедливо најдолга историја во македонската информатичка индустрија во работа со деловни партнери наречени дилери", изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. "Во средината на 90тите години започнавме пионерски чекори за индиректна продажба преку специјализирани ИТ фирми и ланци од ИТ маркети и опслужувавме преку 1000 дилери. Сакаме ова наше искуство да го примениме и на ЕРП решенијата на Microsoft.".


Со оваа нова иницијатива, Логин Системи има за цел да го раздвижи пазарот на софтверски програми и услуги и да се овозможи збогатена понуда на поразновидни решенија за потребите на малите и средни фирми и организации.


Повеќе информации и препорачување се прави на страницата "Препорачај го Microsoft Dynamics NAV".


 

Основана во 1991 година, компанијата Логин Системи е овластен провајдер на деловни софтверски решенија и услуги кои од 2002 година се базирани на Microsoft Dynamics NAV. Нашите софтверски решенија се имплементирани во преку 400 фирми во Македонија од постоењето до денес. 


1 comment
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page