top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

press release

Презентирани ЕРП можностите на Dynamics NAV

Скопје, 02.04.2017. Последниот ден од минатата работна седмица, Логин Системи одржа брифинг за новите можности на Microsoft Dynamics NAV...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Скопје, 02.04.2017. Последниот ден од минатата работна седмица, Логин Системи одржа брифинг за новите можности на Microsoft Dynamics NAV 2017. Покрај прегледот на изгледот на NAV 2017 и неговите функционалности, присутните се запознаа и со фазите во поставување (имплементација) на Dynamics NAV како и македонската локализација изведена од Логин Системи.

"Dynamics NAV не е само сметководствен програм. Тоа е ЕРП систем кој ги подржува деловните процеси во организацијата и ги олеснува активностите на вработените." изјави Венко Глигоров, проектен менаџер на Microsoft Dynamics NAV и Dynamics NAV Lead Developer. "Современиот програм за сметководство како и ЕРП решенијата треба да може да се користат на сите можни уреди и оперативни системи".

Логин Системи покажа дека Dynamics NAV може да се користи и на персоналните компјутери и лаптопи базирани на Windows и Apple macOS X, на таблети базирани на Windows, Apple iPAD и Android. Поддржани се и трите оперативни системи од мобилните телефони iOS, Android и Windows Phone.

Присутните изразија интерес за производство и водење проекти во земјоделието како и за можностите со мобилните и веб решенија на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи одговараше на прашањата поврзани со цените за имплементација на ЕРП решенија и за приодите за воспоставување на NAV.

Наредниот настан од ваков вид (брифинг) е планиран да се одржи на 21.04.2017. Повеќе информации има на www.loginsystems.biz/nastani.

0 comments

Comentarios


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page