top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Потпишан договор со холандската групација Кјубиес

Скопје, 18.10.2016. Логин Системи, провајдерот на софтвер и решенија за ЕРП (ERP) базиран на Dynamics NAV, и холандската групација...

пишува:

Angel Face

Автор

18.10.2016

Notebook and Fountain Pen

категории

Потпишан договор со холандската групација Кјубиес

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


Скопје, 18.10.2016. Логин Системи, провајдерот на софтвер и решенија за ЕРП (ERP) базиран на Dynamics NAV, и холандската групација Кјубиес (QBS) потпишаа договор за деловна соработка на полето на лиценцирање, имплементирање и поддршка за постоечките и новите корисници на Dynamics NAV во Македонија.

Соработката со Кјубиес ќе овозможи намалени трошоци на работење кое директно ќе има влијание на корисниците на Dynamics NAV преку подобри цени за лиценци од Microsoft и подобра услуга во имплементирањето и поддршката. Договорот опфаќа едукација на стручните лица на Логин Системи, стручна напредна поддршка од мрежата на партнери при проблеми со НАВ и помош во лиценцирањето. Како дополнување, стручните лица на Логин Системи ќе имаат можност за пружање на своите експертски услуги на интернационалните пазари.

„Последните две години Логин Системи силно се посвети на развојот на софтвер и решенија за сметководството заедно со другите витални деловни процеси како интегрален систем во организациите.“ истакна Венко Глигоров, генерален менаџер на Логин Системи. „Соработката со Кјубиес е природно продолжување на нашите активности во тој правец и доаѓа во вистинско време за нас и за сите корисници во Македонија“.

Кјубиес е најголемата и најбрзо растечката интернационална мрежа на партнери на Microsoft Dynamics која се состои од 350 фирми во 15 земји. Според Мариа Гарана, потпретседател на Microsoft Business Solutions за ЕМЕА, партнерите во мрежата на Кјубиес се поуспешни до 40% од другите фирми за Microsoft Dynamics NAV.

Со потпишувањето на договорот, Логин Системи ја воведува Македонија како 16та земја во оваа група. Договорот не менува ништо во комуникацијата на Логин Системи со постоечките корисници на Dynamics NAV но ќе има позитивни ефекти за наредни проекти и активности за одржување.

###

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање софтвер за сметководство и деловни процеси и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page