top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

press release

После 25 години, го пензионираме сегашното - ново лого за нова мисија

Скопје, 31.07.2017. Логин Системи, провајдерот на деловни решенија за сметководство и ERP одлучи да го замени сегашното лого со ново....

пишува:

Angel Face

Автор

31.07.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

После 25 години, го пензионираме сегашното - ново лого за нова мисија

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif


После 25 години, го пензионираме сегашното - ново лого за нова мисија

Скопје, 31.07.2017. Логин Системи, провајдерот на деловни решенија за сметководство и ERP одлучи да го замени сегашното лого со ново. Постоечкото лого е креирано од почетокот на фирмата во 1991 и претпре мало дополнување во 2003та година.

„Со новото лого Логин Системи влегува во нова ера од своето работење кадешто 'клауд' технологиите, бизнис апликациите и перформансните-менаџмент услуги ќе бидат главните мотори на развојот на фирмата.“, изјави Венко Глигоров, основач, ко-сопственик и управител на Логин Системи. „Лично имам жал што досегашното лого го менуваме бидејќи со него ги поминавме сите можни фази на Логин Системи. Сепак, ни требаат сега нови алатки за да го предводиме новото време.“


Досегашно лого на Логин Системи

Досегашното лого на Логин Системи


Ново лого на бела површина

Ново лого на бела површина


Ново лого со основна боја

Новото лого на Логин Системи има едноставен дизајн со елегантно-футуристички фонт и конкретен слоган. Симболот укажува на светска препознатливост и на деловни и активни луѓе кои патуваат и користат ресурси од „клауд“ технологии. Самиот дизајн овозможува лесна применливост на социјалните мрежи, на маркетинг материјалите и на разните ознаки на фирмата.


Лого аплицирано на летни маици

„Со новото лого се обраќаме на помладата работна популација која тежнее да користи мобилни алатки и современи методи од светски признати производители, а Логин Системи ќе ги развива и прилагодува на нивните потреби.“ завршува Венко Глигоров.

Логин Системи ќе го заменува старото лого со новото - етапно. На почетокот, веб сајтот и социјалните мрежи ќе се „преоблечат“ со новото лого.


Симбол на новото лого

Куриозитет е тоа што за прв пат Логин Системи ќе користи графички симбол - тој ги претставува деловните луѓе во интеракција со светот користејќи напредни технонологии и решенија.

 

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Повеќе информации може да се добијат на www.loginsystems.biz.

#PR #MK

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page