top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

press release

референци

Плати за Dynamics NAV во дистрибутерска компанија

Скопје, 09.09.2016. Денес, Логин Системи успешно имплементира модул за плати во една од водечките дистрибутерски куќи во Македонија. Овој...

пишува:

Angel Face

Автор

09.09.2016

Notebook and Fountain Pen

категории

Плати за Dynamics NAV во дистрибутерска компанија

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif


Скопје, 09.09.2016. Денес, Логин Системи успешно имплементира модул за плати во една од водечките дистрибутерски куќи во Македонија. Овој модул е надоградба на светски-познатиот систем за деловно работење Dynamics NAV и соработува со неговите модули за Човечки ресурси и Финансии (сметководство).

Решението за плати опфаќа управување со договори за плата, ги пресметува сите типови на обврски (облигации) што ги бара законодавецот и подготвува книжења во сметководство на ниво на фирма, тим или поединечни вработени. Тоа содржи и опции за ставање на бонуси, разни одбитоци од плата како кредити, казни, извршни решенија и можности за пресметка на плата од бруто-во-нето и нето-во-бруто со вклучен и не-вклучен минат труд (стаж).

Иако има многу можности, модулот за плати е едноставен за користење и пријатен за работа со повеќе различни извештаи и страници. Модулот ги има сите потребни обрасци, потврди и прегледи потребни за УЈП и за компанијата при исплата на платата. Корисниците може да го користат на македонски и англиски јазик.

Поради својата интегрираност во NAV, на корисникот му се овозможува да гледа целосен преглед за одреден вработен со податоци за должење на ситен инвентар, основни средства, како и трансакции со касата. Модулот за плати е скалабилно решение што значи дека успешно може да работи и за фирми до 50 вработени, но и за фирми од 1000 и повеќе вработени.

Microsoft Dynamics Nav е платформа за изградба на решенија за интегрирано деловно работење за компании и организации. Логин Системи во текот на своето работење со Nav изработи дополнителни модули и програмски решенија кои ја комплетираат работата на NAV. Овие наши дополнувања се во функција во десетици фирми и организации во Македонија, Косово и Албанија.

0 comments

תגובות


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page