top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Отворен е форумот на Логин Системи за сите

Скопје, 23.09.2017. Денес, Логин Системи го направи достапен својот форум за сите посетители на својот јавен веб сајт на адресата...

пишува:

Angel Face

Автор

23.09.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Отворен е форумот на Логин Системи за сите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 23.09.2017. Денес, Логин Системи го направи достапен својот форум за сите посетители на својот јавен веб сајт на адресата www.LoginSystems.biz/forum. Форумот е организиран во 5 категории (рубрики), а темите може да ги отворат модераторите на Логин Системи и/или посетителите на форумот кои претходно се зачлениле.


Категоријата „NAV: на едно место“ опфаќа актуелни теми од функционалностите и придобивките од користењето на Micrsooft Dynamics NAV. Во категоријата „Како да направам ...“ модераторите на форумот ставаат чести потреби од корисниците, а посетителите може да поставуваат прашања и да добиваат одговори од сите членови на форумот. За посетителите на форумот од англиско говорно подрачје е наменета категоријата „NAV Users & Professionals“. Изјавите на корисниците на Dynamics NAV се забележуваат во категоријата „Quotes / Изјави“.


Категории (рубрики) на форумот на Логин Системи

Категории (рубрики) на Форумот

За разлика од сите претходно наведени рубрики кои се директно поврзани, на форумот е отворена и рубрика за „Стратегија и менаџмент“. Постовите во оваа рубрика се однесуваат на генерални поими, алатки и решенија за подобро управување со организациите. Новина е тоа што во оваа рубрика ќе се поставуваат и теми поврзани со една од најзначајните методологии за изведба на стратегија, Balanced Scorecard, кадешто модератор е сертифицирано лице за Balanced Scorecard.

Членовите на форумот ќе можат отвораат теми, да коментираат веќе поставени теми и да споделуваат на социјалните мрежи за популаризација на овие теми.

Зачленувањето на форумот е бесплатно и нема ограничувања кој може да учествува. За да се држат до темата, модераторите може да бришат постови или коментари кои се надвор од темата или се недолични. Форумот може да се прегледува и користи и на мобилните телефони и уреди.

„Очекуваме содржаен форум со корисни теми и коментари за менаџментот, сметководсвото и ЕРП системите со што ќе го збогатиме македонскиот информативен простор и ќе создаваме услови за напредок на економијата во Македонија“, изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи.

 

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page