top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Одржан семинарот „Од локален софтвер кон ERP систем“

Скопје, 04.10.2017. Денес во просториите на Логин Системи се одржа презентација за деловни луѓе и ИТ администратори посветен на ERP...

пишува:

Angel Face

Автор

04.10.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Одржан семинарот „Од локален софтвер кон ERP систем“

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 04.10.2017. Денес во просториите на Логин Системи се одржа презентација за деловни луѓе и ИТ администратори посветен на ERP системот Microsoft Dynamics NAV.


Презентер: Венко Глигоров

ERP системите го интегрираат сметководството со другите оперативни функции од работењето на организациите. Microsoft Dynamics NAV е еден од најпопуларните ERP системи во Европа.

На семинарот се споредуваше традиционалното водење на сметководството кај фирмите и новото подобрено работење со помош на хостирано решение Dynamics NAV (прикажано на сликите подолу).

Галерија слики - кликни за зголемување

Со семинарот раководеше Венко Глигоров, технички консултант, а му помагаше Евгенија Ѓорѓиева, финансиски консултант за ERP системи и Microsoft Dynamics NAV.

 

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најсеопфатниот интегриран ERP систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе информации може да се добијат на www.loginsystems.biz.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page