top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Одржана презентација за ERP, CRM и Power BI со Dynamics NAV

Скопје, 05.07.2017. Денес во просториите на Логин Систем се одржа презентација за ERP, CRM и деловна интелигенција (Power BI) со...

пишува:

Angel Face

Автор

05.07.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Одржана презентација за ERP, CRM и Power BI со Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Одржана презентација за ERP, CRM и Power BI со Dynamics NAV

Скопје, 05.07.2017. Денес во просториите на Логин Систем се одржа презентација за ERP, CRM и деловна интелигенција (Power BI) со Microsoft Dynamics NAV 2017.

На презентацијата беа присутни менаџери од успешни фирми, а интерес покажаа и експерти кои сакаат да се запознаат со модерните платформи и алатки за водење на бизнис.

Присутните на презентацијата ги интересираше како Dynamics NAV може да го унапреди работењето на организациите, кои се функционалностите на ЕРП системите и дали може да се користат во Македонија.


Сала за презентации во Логин Системи

Логин Системи ги организира овие настани за помали групи на учесници за да може да презентациите да бидат поинтерактивни со повеќе прашања и одговори.

За информации за наредниот настан на Логин Системи можете да дознаете на линкот „Настани“ тука.

 

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најкомплетниот интегриран ERP систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page