top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

press release

Нов веб сајт за поддршка и ресурсен центар

Скопје, 30.09.2017. Денес, Логин Системи објавува дека го пушта во употреба новиот веб сајт за поддршка и ресурсен центар наменет за...

пишува:

Angel Face

Автор

30.09.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Нов веб сајт за поддршка и ресурсен центар

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif

Скопје, 30.09.2017. Денес, Логин Системи објавува дека го пушта во употреба новиот веб сајт за поддршка и ресурсен центар наменет за корисниците на Microsoft Dynamics NAV во Македонија и регионот.

Делот за поддршка е интерактивен и содржи категории за поставување на прашања, а одговорите може да ги даваат стручните лица од Логин Системи како и самите корисници од другите фирми. Исто така постојат категории за „Пријави случај“ и „Желби“ кадешто се заведуваат случаите на одредени потешкотии со кои се соочуваат корисниците и ги споделуваат потребите од дополнителни функционалности што ги имаат корисниците - кај првите Логин Системи ќе бара и посочува решенија, а желбите на корисниците ќе се разгледуваат и решаваат интерно во Логин Системи или ќе се препраќаат во Microsoft.


Содржина на веб сајтот

Содржина на веб сајтот за поддршка и ресурсен центар

Во категоријата „Новини“ ќе се објавуваат новости поврзани со Microsoft Dynamics NAV какви што се објави за нови обуки, нови верзии, исправки на постоечките верзии и сите други информации кои може да користат во секојдневното работење.

Ресурсниот центар се состои од фајлови, видеа и информации за учење на Microsoft Dynamics NAV.

„Очекуваме овој сајт да биде од голема полза на корисниците во секојдневната работа на фирмите и организациите.“ изјави Венко Глигоров, главен проектант на решенија за Dynamics NAV. „Поради концептот на интерактивност, стручните лица од организациите ќе може да комуницираат меѓусебно и да разменуваат искуства и знаења од областа на ЕРП системите, финансиите и сметководството.“

Сајтот за поддршка и ресурсниот центар може да го користат сите корисници на Microsoft Dynamics NAV на територијата Македонија, Косово и Албанија. Пристапот до сајтот е на принципот на одобрување од страна на модераторот и се наоѓа на адресата https://support.loginsystems.biz.

 

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најсеопфатниот интегриран ERP систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе информации може да се добијат на www.loginsystems.biz.

#MK #PR #DynamicsNAV

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page