top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

press release

Ново: додаден оддел за комерцијално и магацинско работење на сајтот

Скопје, 12.01.2018. Денес, Логин Системи објавува дека го надополни својот веб сајт со оддел за комерцијално и магацинско работење. Во...

пишува:

Angel Face

Автор

12.01.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Ново: додаден оддел за комерцијално и магацинско работење на сајтот

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Ново: додаден оддел за комерцијално и магацинско работење

Скопје, 12.01.2018. Денес, Логин Системи објавува дека го надополни својот веб сајт со оддел за комерцијално и магацинско работење. Во овој оддел има содржини со опис на функционалности од областа на продажбата, набавките, залихите и артиклите како и напредното магацинско работење.

Софтверската поддршка на комерцијалното и материјалното работење одредува дали фирмата ќе биде доволно оперативна за да одговори квалитетно и брзо на барањата на купувачите, да постигнува успешни резултати и брзо да се престројува на пазарните предизвици.

Одделот за комерцијално и магацинско работење се наоѓа на адресата www.loginsystems.biz/komercijalno-materijalno.

4 групи на функционалности: Продажби, Набавки, Залихи и артикли и Напредно магацинско работење

Заедно со Сметководството и финансиите, одделот за комерцијално и магацинско работење се најкористените функционалности на сметководствениот и ERP систем - Microsoft Dynamics NAV.

 

Логин Системи е овластен партнер и имплементатор на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.

#PR #DynamicsNAV #MK #Сметководство

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page