top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Новиот Dynamics 365 'Tenerife' како наследник на Microsoft Dynamics NAV дефинитивно излегува во април 2018.


"Само што видов неколку демо примери со финални корекции за Dynamics 365 Tenerife, следната генерација на Microsoft Dynamics NAV. Едвај чекам да покажеме на светот", напиша Марко Перишиќ, генералниот менаџер на Microsoft Dynamics 365 објави на својот LinkedIn профил.

 

Логин Системи е овластен партнер и имплементатор на сметководствени и бизнис решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.

#DynamicsNAV #PR #MK

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page