Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif

Новости: Подобрени функционалности на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи изработи и воведе нова ролја во системот за сметководствено работење и поддршка на деловни операции Microsoft Dynamics NAV.


Ролјата "Менаџер на човечки ресурси" ги содржи сите потребни информации и активности поврзани со водењето на кадровската служба во малите и средни организации.

Во ролјата е вградено повеќе од 10 годишно искуство на Логин Системи во работењето со организациите што имаат повеќе од 50 вработени.

Со стартување на Dynamics NAV на главниот екран се прикажуваат вкупниот број на човечки ресурси и други податоци поврзани со вработените (види слика долу). Со кликнување на една од плочките, се прикажуваат подетални листи на вработени.


Од левата страна на менито се дадени сите команди за вработени, шифрарници и модулот за плати на вработените. Од десната страна се дадени податоци од евиденцијата на работното време на вработените.

Ролји на корисници во Dynamics NAV

Со ова надополнување Dynamics NAV станува уште поатрактивен и поприменлив за македонските компании и институции.

Microsoft Dynamics NAV (од 2018та како Dynamics 365 'Tenerife' е најкомплетниот интегриран сметководствен систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV. Целосна листа на македонска локализација и надополнувања има тука.

Логин Системи е овластен партнер и имплементатор на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.

#MK #DynamicsNAV

0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan