top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Логин Системи се одзва на поканата за чистење на Општина Карпош

Скопје, 15.09.2018. Денес во рамките на Светскиот ден на чистење - #WorldCleanUpDay, Општината Карпош организираше темелно чистење на...

пишува:

Angel Face

Автор

15.09.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Логин Системи се одзва на поканата за чистење на Општина Карпош

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Венко Глигоров во акција на чистење
Венко Глигоров во акција на чистење

Скопје, 15.09.2018. Денес во рамките на Светскиот ден на чистење - #WorldCleanUpDay, Општината Карпош организираше темелно чистење на општината заедно со општествено одговорни компании, граѓани и организации. Основачот на Логин Системи, Венко Глигоров, се приклучи на оваа акција како жител на Карпош со компанија чије седиште е исто така во Карпош.


„Порано како ученик бев чест организатор на чистење на околината во Карпош 3. Сега ја прифатив поканата од Општината со огромно задоволство.“ изјави Венко Глигоров. „Потребно е да има редовни акции за чистење за да премине во навика да имаме чиста општина и град.Видео-клип од акцијата на чистење во Карпош


 

Основана во 1991 година, Логин Системи е овластен провајдер на деловни софтверски решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. 

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page