Актуелни објави

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година

Пејпал: Нова премиум услуга 1-на-1 за бизнис сметка за наплата преку МК картичка

Логин Системи надгради Шведска компанија со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Онлајн конвертор: Шест комбинации на конверзија на текст од MK фонт/латиница во кирилица и обратно

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Analytics & AI solution video

Starbucks and Microsoft: Deliver intelligent supply chain

Build Agile Business Processes Solution Overview

Customer Story: Clifton Coffee Recap

Disruption Defined: Maersk navigates data to move goods globally

MakasIT.gif


Скопје, 13.09.2016. Логин Системи потпиша договор за имплементација на систем за деловно работење (анг. ERP Enterprise Resource Planning) базиран на Microsoft Dynamics NAV со компанија од Дубаи за продажба и маркетинг на производи на светски берзи и светски пазари. Согласно договорот, досегашниот систем што го користи фирмата од Дубаи ќе се замени со NAV и новиот систем ќе биде сместен во Македонија.

Овој договор е значаен и по тоа што ќе се користат ресурси во Македонија како што се сервери, персонален клауд, лиценци и македонска работна сила. Покрај финансискиот модул, компанијата ќе користи и модули за набавки, продажба и маркетинг, и човечки ресурси. Системот ќе работи повеќе-јазично и со повеќе валути.

Microsoft Dynamics Nav е платформа за изградба на решенија за интегрирано деловно работење за компании и организации. Логин Системи во текот на своето работење со Nav изработи дополнителни модули и програмски решенија кои ја комплетираат работата на NAV. Овие наши дополнувања се во функција во десетици фирми и организации во Македонија, Косово и Албанија.

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV.

#MK #PR #DynamicsNAV

0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan