top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

функционалности

блог

Зошто Логин Системи е избор бр. 1 за бизнис софтвер во Македонија?

Прво и основно, го нудиме најдобриот и најпопуларен ERP во светот - Microsoft Dynamics NAV. Во својата најнова верзија NAV 2017, тоа е...

пишува:

Angel Face

Автор

27.12.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Зошто Логин Системи е избор бр. 1 за бизнис софтвер во Македонија?

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


Прво и основно, го нудиме најдобриот и најпопуларен ERP во светот - Microsoft Dynamics NAV. Во својата најнова верзија NAV 2017, тоа е ERP кој го прилагодивме на македонското законодавство и прописи и го надополнивме со бројни функционалности. NAV е во функција во повеќе фирми и организации во Македонија.

Сепак, ERP системот е само едниот дел од успешно деловно решение за организациите. Важна компонента се и разновидноста на услугите и нивниот квалитет поврзани со ERP системот.

Услугите на Логин Системи имаат карактеристики кои не може да се споредат со другите кога се во прашање ERP решенијата. Овие услуги директно влијаат за тоа дали корисниците ќе имаат бенефити или трошоци во имплементирањет и користењето на ERP решенија.

Со задоволство и гордост ги истакнуваме нашите карактеристики ...


Јазикот на бизнисот (Dynamics NAV MK)

Јазикот на бизнисот. Иако познавањето на програмирањето е неопходно, за успешна имплементација на деловни системи е потребно и знаење од менаџментот, финансиите и другите струки. Кој ќе го знае подобро јазикот на бизнисот ако не е Логин Системи?

Бенефит: побрза и поквалитетна изведба од идеја до реализација


Оптимизираност и комфор (Dynamics NAV MK)

Оптимизираност и конфор. Модулите, програмскиот код и извештаите се оптимизирани и работат побрзо. Скратени се во голема мерка непотребните кликови за форми или пребарувања.

Бенефит: скратено време на користење


Проактивност. Знаеме да работиме проактивно со корисниците и со тоа ги предвидуваме евентуалните идни грешки и пропусти што корисникот би можел да ги направи.

Бенефит: поефтино оддржување на ERP решение


Економичност. За ист тип на работни задачи, помал е бројот на дополнителни објекти што ги користиме во NAV во споредба со конкурентите. Тоа значи помала инвестиција за лиценци и број на објекти во NAV. И поефтино одржување.

Бенефит: помалку пари за лиценци и месечни претплати


Соодветна поддршка на потребите. Поддршката на решението и системот се дефинира во зависност од потребите како на пример работното време, начинот на комуникација и времето за одзив.

Бенефит: downtime е многу помал во однос на конкурентите


Искуство и сигурност. Во бизнисот сме 25+ години, а во сопственичката структура го имаме е американскиот инвестициски фонд SEAF. Како фирма имаме најголемо искуство со NAV во Македонија и регионот.

Бенефит: Инвестицијата е осигурана дека ќе ги врати очекуваните резултати

На крајот на денот, кој не би сакал приходите да одат нагоре, а трошоците да одат надулу?


Клучни придобивки

Со функционален ERP приходите одат нагоре, а трошоците надолу

Повеќе за Dynamics NAV има на линкот тука. Повеќе за услугите на Логин Системи има на линкот тука.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page