top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

блог

видео

Видео: Продажба - интеграција на материјално и финансово

Без продажба нема бизнис. И без навремена наплата нема бизнис. Една од основните задачи на софтверот е да овозможи точно фактурирање и...

пишува:

Angel Face

Автор

27.12.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Продажба - интеграција на материјално и финансово

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Продажба - интеграција на материјално и финансово

Без продажба нема бизнис. И без навремена наплата нема бизнис. Една од основните задачи на софтверот е да овозможи точно фактурирање и испорачување на производите и услугите, како и книжење во сметководствените книги за магацините, купувачите и главната книга.


продажна инка, sales pipeline

Продажна инка

При продажба во Dynamics NAV, се ажурираат сите книги во материјалното-магацинското и финансиското работење. Предноста во користењето на Dynamics NAV е во тоа што се знае состојбата на фирмата во реално време, а преку целосни и јасни извештаи се донесуваат поквалитетни одлуки.

На видеото подолу се прикажува како се олеснува продажниот процес со Microsoft Dynamics NAV и се презентираат основните екрани од продажната порачка.


Видео: Продажба - интеграција на материјално и финансово

 

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најсеопфатниот интегриран ERP систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе информации може да се добијат на www.loginsystems.biz.

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page