top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

функционалности

видео

Видео: Како изгледа Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV е глобално ЕРП решение кое како база ги има финансиите и сметководството, а ги поедноставува активностите во...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif


Интерфејсот на Dynamics NAV е интуитивен

Microsoft Dynamics NAV е глобално ЕРП решение кое како база ги има финансиите и сметководството, а ги поедноставува активностите во ланецот на набавки и продажби, производството и оперативните дејности на организациите.


Toj е дел од палетата на деловни апликации на Microsoft и со својата интегрираност овозможува брза и продуктивна работа, како и флексибилност и адаптирање на организацијата кон новонастанатите можности и потребите од развој.

Интерфејсот на Dynamics NAV е интуитивен и е во склад со останатите апликации на Microsoft какви што се апликациите од семејството Microsoft Office.

На видеото подолу може да погледнете како изгледа главното мени на Microsoft Dynamics NAV и како се прилагодува на различните улоги (ролји) на неговите корисници.


Видео: цца 12 мин

Повеќе информации за Dynamics NAV има на линкот тука ...

 

Microsoft Dynamics NAV 2017 е најсеопфатниот интегриран ERP систем што се нуди во Македонија. Тој е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со NAV.

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија со мешовит македонски и американски капитал со специјалност во изработка на деловни ЕРП решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV. Логин Системи е овластен провајдер на решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес. Повеќе информации може да се добијат на www.loginsystems.biz.

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page