top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Брифинг за софтвер за сметководство и оперативно работење

Скопје, 22.03.2017. Логин Системи, имплементаторот на софтвер за деловно работење, објавува дека организира настан за најновата верзија...

пишува:

Angel Face

Автор

22.03.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Брифинг за софтвер за сметководство и оперативно работење

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Скопје, 22.03.2017. Логин Системи, имплементаторот на софтвер за деловно работење, објавува дека организира настан за најновата верзија Microsoft Dynamics NAV 2017. Во форма на брифинг, присутните ќе може да се запознаат со концептот на ЕРП системот, новините во верзијата 2017, македонската локализација и поддршка како и начините на поставување на овој систем во организациите.


Microsoft Dynamics NAV Macedonia, НАВ Македонија, презентација, софтвер за сметководство

Брифингот е наменет за сопственици, менаџери или стручни лица во финансиите, продажбата, човечките ресурси и-или производството во мали и средни претпријатија. Тоа ќе биде интерактивен настан на кој присутните ќе може да поставуваат прашања и да ги изнесат своите барања и мислења околу ЕРП системите.​ Инструктори ќе бидат деловни консултатни и софтверски архитекти со децениско искуство во Dynamics NAV и софтверски системи.

Настанот ќе се одржи во салата на Логин Системи, на ул. Гиго Михајловски 3, Скопје, на 24ти март, петок, со почеток во 12:30 часот. Влезот е бесплатен за сите оние кои ќе се регистрираат на страницата www.loginsystems.biz/nastani.


Microsoft Dynamics NAV Macedonia, НАВ Македонија, презентација, софтвер за сметководство

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.