top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

press release

Бесплатен веб калкулатор за плати со придонеси за 2018та година

Скопје, 29.01.2018. Логин Системи објавува дека го пушти во употреба бесплатниот веб калкулатор за пресметка на плати со придонеси за...

пишува:

Angel Face

Автор

29.01.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Бесплатен веб калкулатор за плати со придонеси за 2018та година

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


Бесплатен веб калкулатор за плати со придонеси за 2018та година

Скопје, 29.01.2018. Логин Системи објавува дека го пушти во употреба бесплатниот веб калкулатор за пресметка на плати со придонеси за 2018та.


Калкулатор на плата (поединечна или збирна плата)

Опции за внесување во калкулаторот на плата

Калкулаторот работи со коефициенти за 2018та година и ги зема во предвид износите за минимална и максимална плата за регуларните лица во работен однос и самовработените лица. Со калкулаторот може да се пресметува индивидуална плата или плата за повеќе вработени.

"Пресметката на плати е сериозен предизвик за секој менаџер или вработен." изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. "Со оваа бесплатна апликација сакаме да ја олесниме постапката за пресметка на плата при процесот на преговарање или при проверка на исплатните ливчиња дадени на вработените. Секако може да се користи и за одредување на буџетот за плати."

Калкулаторот е прилагоден и за мобилните уреди и работи во две насоки: од бруто (цела) плата во нето (чиста) плата и од нето плата во бруто плата.

Веб калкулаторот се наоѓа на страницата www.loginsystems.biz/plati.

Примери за калкулација на плати во две насоки

За поголемите фирми и организации кои имаат потреба од пресметка на плати за поголем број на вработени, водење евиденција на вработените и нивните договори, Логин Системи ја препорачува апликацијата за плати и човечки ресурси базирани на Dynamics NAV.

 

Логин Системи е овластен партнер и имплементатор на сметководствени и бизнис решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV од 2002ра година до денес.

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page