top of page

Dynamics 365 Business Central

Public·6 members

Стар софтвер.

Вашиот сметководствен софтвер е постар од вработените-кандидати кои аплицираат за работа кај вас.


Ако имате убави спомени од 2000те години со вашиот сметководствен систем, јасно е дека неговата примена е минато. Денешната дигитална работна сила очекува технологијата да го подржува начинот на работа без ограничување на функционалноста.За групата

Добредојдовте во групата посветена на Microsoft Dynamics 365...

Members

bottom of page