top of page
деловен систем базиран на Dynamics 365 Business Central

Онлајн

15 мин консултација

Бесплатен тел. разговор за набавка на бизнис софтверско решение

 • 15 minutes
 • Онлајн сесија (ZOOM)

Опис

Консултацијата опфаќа прашања поврзани со набавка на нов софтверски систем за сметководство и деловно работење. Фокусот е на Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. Напомена За време на сесијата не е предвиден разговор и консултации поврзани со Пејпал и платежни услуги. За вакви потреби користете го линкот www.loginsystems.biz/PayPal.


Полиса за откажување

Те молиме да го откажеш или презакажеш терминот најмалку 4 часа однапред. Го задржуваме правото да откажеме или презакажеме средба според наше видување. Во случај на наше откажување на услуга што е платена, средствата ги враќаме назад. Благодариме! / Please cancel or reschedule your booking 4 hours ahead. Login Systems reserves the right to cancel or reschedule a service at our discretion. In case of our cancelation the service that has been paid, we are going to return the payment back. Thank you!

Други закажувања за нашите услуги

 • Бесплатен тел. разговор за набавка на бизнис софтверско решение

  15 min

 • Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

  30 min

  36 euros
 • Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

  1 hr

  59 euros
bottom of page