top of page

Featured

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Советот на Вилтшир ги подобрува услугите за 470.000 жители со Dynamics 365

Советот на Вилтшир сакаше да создаде дигитална платформа што ги направи помалку реактивни и повеќе предвидливи за потребите на клиентите.

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Советот на Вилтшир ги подобрува услугите за 470.000 жители со Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Во 2017 година, Советот на Вилтшир сакаше да создаде дигитална платформа што ги направи помалку реактивни и повеќе предвидливи за потребите на нивните клиенти. MicrosoftDynamics 365 им помогна да го рационализираат нивното корисничко искуство и да автоматизираат многу од нивните процеси во back-office, овозможувајќи им побрзо да одговорат на потребите на клиентите.


Video: Wiltshire Council improves services for 470,000 residents with Dynamics 365


Погледнете го ова видео и контактирајте со Логин Системи за да дознаете повеќе.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page