top of page

Featured

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

технологија microsoft

Визија за иновација

Меѓу целите на дигиталната трансформација е да се направат информациите подостапни за оние на кои им се потребни.

author:

Angel Face

Автор

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Визија за иновација

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Меѓу целите на дигиталната трансформација е да се направат информациите подостапни за оние на кои им се потребни, без разлика дали се потрошувачи, носителите на одлуки или вработени. Малопродажната индустрија не е исклучок, а бизнисите ги искористија предностите на многу иновативни решенија за да ги збогатат искуствата на нивните засегнати страни со користење на апликации кои се соочуваат со клиенти и дигитални алатки на работното место.


Трговците на мало сега имаат подобар увид за тоа како нивните клиенти ги перципираат нивните брендови, а овие бизниси се способни да донесуваат поинформирани одлуки.


Во ова видео, ќе откриете како лидерот во индустријата Крогер ја користи технологијата на Microsoft за да ги поттикне своите потрошувачи, вработени и даватели на услуги на CPG со уникатни дигитални решенија.


Видео: Визија за иновација


Дигиталната трансформација на малопродажната индустрија вклучува давање лесен пристап на сите заинтересирани страни до сите информации што им се потребни, така што клиентите можат да го направат најдоброто можно купување, а вработените да можат најдобро да работат.0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page