top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Во 2019 година, УНИЦЕФ Холандија се здружи со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights за подобро разбирање, ангажирање и задржување на донаторите, претворајќи ги во доживотни поддржувачи за да добијат критична поддршка за мисијата на УНИЦЕФ. УНИЦЕФ работи во 190 земји и територии за да допре до најзагрозените деца и адолесценти и да ги заштити правата на секое дете, насекаде.


УНИЦЕФ и Microsoft започнаа глобално партнерство фокусирано на зајакнување, едукација и заштита на раселените деца и млади луѓе преку технологија. Заедно, тие се посветени на зголемување на нивните уникатни предности - технологија, експертиза, ресурси и застапување за да се трансформираат животите на ранливите деца и млади луѓе.


Видео: УНИЦЕФ ги инспирира донаторите со Microsoft Dynamics 365 Customer Insights


#UNICEF служи за заштита на правата на децата на глобално ниво. Работејќи низ 190 земји и територии, УНИЦЕФ им помага на децата во неповолна положба да добијат образование, исхрана и потребна здравствена заштита. За да го направи тоа, УНИЦЕФ мора да ангажира донатори за поддршка. Во 2019 година, УНИЦЕФ се здружи со #Microsoft Dynamics 365 #CustomerInsights за да го подобри ангажманот и да се погрижи тие донатори да се претворат во доживотни поддржувачи.


#msdyn365 #customerinsights

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page