top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Градините на Тиволи ги воодушевуваат гостите со Dynamics 365 Customer Insights

Тиволи Гарденс ја продолжува својата долга традиција на имагинација и иновации со Dynamics 365 Customer Insights.

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Градините на Тиволи ги воодушевуваат гостите со Dynamics 365 Customer Insights

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Градините Тиволи, вториот најстариот светски забавен парк во Европа, ја продолжува својата долга традиција на имагинација и иновации со Dynamics 365 Customer Insights.


Од возења до ресторани, претстави и прошетки, 4,5 милиони годишни гости на Тиволи Гарденс ги посетуваат за да се вклучат во широк спектар на активности. Dynamics 365 Customer Insights ги прави податоците собрани во паркот и преку онлајн ангажман да испорача насочени понуди и промоции кои почесто ќе ги враќаат клиентите на подолг престој.


Видео: Градините на Тиволи ги воодушевуваат гостите со Dynamics 365 Customer Insights


#TivoliGardens користи @Microsoft #Dynamics365 за да им овозможи поперсонализирани искуства на нивните 4,5 милиони годишни посетители. Гледајте го ова видео и контактирајте со Login System за да дознаете повеќе за тоа како да ги користите податоците за да ја изградите лојалноста на клиентите.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page