top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Водечката компанија за гуми Мишелин состави тим посветен на инженерството на искуство што ја менува играта што ќе им овозможи на клиентите да ја заобиколат линијата во продавницата и да си го вратат денот.


Погледнете го ова видео за да видите како Microsoft Dynamics 365 for Field Service му дозволува на Michelin да го направи искуството на клиентите извонредно со тоа што дозволува прилагодување на апликацијата OnSite на Michelin.


Видео: Michelin испорачува со Microsoft Dynamics 365 за теренска услуга


#MSDyn365


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page