top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Maersk безбедно транспортира стоки низ целиот свет со Azure и IoT

Користејќи Azure и IoT, Maersk користи далечинско управување со контејнери за следење и следење на 380.000 ладилни контејнери низ планетата.

author:

Angel Face

Автор

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Maersk безбедно транспортира стоки низ целиот свет со Azure и IoT

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Користејќи Azure и IoT, Maersk користи далечинско управување со контејнери за следење и следење на 380.000 ладилни контејнери низ планетата. Со искористување на облакот, тие се способни да изградат нови решенија и да се движат многу побрзо со податоците доставени до клиентите.


Ова осигурува дека клиентите секогаш знаат каде се нивните пратки и стоките пристигнуваат во совршена форма.


Видео: Maersk безбедно транспортира стоки низ целиот свет со Azure и IoT


Со ефективен синџир на снабдување, можете да ја максимизирате продажбата додека спречувате расипување на стоката.


#Azure #IoT


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page