top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Ова видео покажува како можете да му овозможите на вашиот сегашен тим да создава решенија за апликации со напредна функционалност со помош на Microsoft Power Apps.


Неговиот визуелен пристап е интуитивен и едноставен, но сепак флексибилен и моќен. Оваа платформа со низок код има можности и за граѓани и за програмери. Ослободете го вашиот ИТ тим да соработува со целосно поддржан развој од крај до крај, со низок код.


Дознајте повеќе овде:


Видео: Искористете ги постоечките таленти: поттикнете го вашиот тим да развива апликации


#PowerApps


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page