top of page

Featured

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Крогер: Дигиталните полици ги мамат клиентите

Некои би рекле дека купувањето на намирници, цените и понудите одат рака под рака.

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Крогер: Дигиталните полици ги мамат клиентите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Некои би рекле дека купувањето на намирници, цените и понудите одат рака под рака.


Сепак, традиционалните хартиени купони и ценовни ознаки се крајно неефикасни. Прво и основно, тие се спротивно на еколошки и повеќето од нив завршуваат како нерециклиран отпад. Потоа, тука е прашањето за трошоците за производство, кои не само што вклучуваат производство на илјадници средства, туку и логистика на нивното складирање и дистрибуција. И на крај, тука е рачниот напор вклучен во менувањето, вклучително или ажурирањето на стотици ценовници низ продавниците на мало.


За среќа, дигиталната трансформација овозможи креативни и ефективни начини продавниците за храна да остават хартија зад себе засекогаш. Во ова видео, ќе научите како гигантот од малопродажната индустрија Крогер го води патот кон поефикасни, влијателни и еколошки искуства во супермаркетите.


Видео: Крогер: Дигиталните полици ги мамат клиентите


Гледајте како Крогер ја елиминира употребата на хартија и создава влијателни, еко-пријателски искуства #супермаркети со дигитални полици напојувани од #Microsoft.
0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page