top of page

Featured

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

COVID-19

Како тимот на НАСКАР, Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да победи на трки

Тркачките тимови како Hendrick Motorsports секогаш бараат начини да исцедат уште дел од секундата во перформансите.

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Како тимот на НАСКАР, Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да победи на трки

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

За разлика од кое било друго натпреварување, НАСКАР е спорт каде што само една секунда од времето може да значи разлика помеѓу првото место и далечната десетина. Како такви, тркачките тимови како Hendrick Motorsports секогаш бараат начини да исцедат уште дел од секундата во перформансите.


Кога НАСКАР ги промени своите правила за да отвори пристап до различни потоци на податоци од секој автомобил - како што се брзината, нивото на сопирачките и позицијата на гасот, заедно со локацијата на GPS - на Хендрик му требаше решение за генерирање активни увиди од овие информации за телеметрија во реално време , и за споделување на овие информации во реално време со различни засегнати страни.


За да ја постигне оваа соработка со голема брзина, Хендрик се обрати до Microsoft Teams за неговите ефикасни комуникациски способности достапни на една единствена, погодна локација и за безбедноста на решението од типот на претпријатие, од крај до крај.Видео: Како тимот на НАСКАР, Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да победи на трки


Погледнете го видеото за да видите како Hendrick Motorsports користи Microsoft Teams за да ја преведе тркачката телеметрија во реално време во молскавични одлуки и побрзи перформанси на тркачки автомобил.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page