top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Пандемијата го промени начинот на кој работиме и нема враќање назад.


Во својот главен говор на конференцијата Microsoft Ignite 2021, Џаред Спатаро, Мајкрософт 365 CVP, споделува еден „ден во канцеларија“. Тој објаснува за некои нови функции и дава стручни совети кои го прават Microsoft Teams алатка која создава човечност во работењето од далечина.


За многумина, 2020 година беше годината во која работата се префрли во облакот и ќе се потребни повеќе решенија базирани на облак-технологијата за да држи чекор со времето.


Погледнето го видеото од предавањето подолу.


Видео: Хибриден работен простор#teams #microsoft
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page