top of page

Featured

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Наоѓање магија во мешавината на иновации, технологија и вкус

Производителот за широка потрошувачка, Majans, гледа на технологијата како клучна состојка за создавање ново движење во грицкањето ...

author:

Angel Face

Автор

06.07.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Наоѓање магија во мешавината на иновации, технологија и вкус

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Производителот на производи за широка потрошувачка, Majans, гледа на технологијата како клучна состојка за создавање ново движење во грицкањето при истовремено отклучување на потенцијалот на вработените и зголемување на растот.


Со Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management и IoT Intelligence, Majans ги обезбедува своите непосредни работници, менаџментот и главните одлучувачи на Ц ниво, со податоци во реално време, доставувајќи им значајни сигнали и увид за создавање квалитетен производ за конкурентните пазари.


Погледнете повеќе на видеото и линкот од статијата:


Video: Finding magic in the mix of innovation, technology, and flavorСо #Microsoft Dynamics 365, #Majans ги храни своите работници со податоци во реално време, нудејќи значајни сигнали и согледувања за да продолжат да создаваат квалитетен производ на конкурентниот пазар.

Закажи консултација:


Прегледај ја лиценцата Microsoft Dynamics 365 Business Central:
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page