top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

Поврзувањето со клиентите и градењето доверба за создавање силни врски е од суштинско значење во денешната дигитална ера.

author:

Angel Face

Автор

23.11.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Поврзувањето со клиентите и градењето доверба за создавање силни врски е од суштинско значење во денешната дигитална ера. Microsoft Dynamics 365 Sales and LinkedIn Sales Navigator ги здружија силите за да понудат прилагодливо решение кое ќе ги предвидува менливите потреби на клиентите.


Видео: Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn


Со огромната мрежа на носители на деловни одлуки на LinkedIn Navigator, можете да ги најдете вистинските муштерии, подобро да разберете за што се грижат и да се поврзете на позначаен начин. Вратете го човечкиот допир назад во секоја интеракција со муштериите.#msdyn365
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page