top of page

Featured

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Приказна за клиентите: iSalon

За бизнис iSalon со седиште во ОК, заштитата на чувствителните податоци на клиентите е нивен главен приоритет.

author:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Приказна за клиентите: iSalon

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

Michelin drives success for its small businesses with Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf boosts productivity by 33% with Dynamics 365 Business Central

What's new: Productivity features in the web client (2023 release wave 2)

Business Central: Work seamlessly with Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Marlo Farma makes pet care and pharmaceuticals distribution a walk in the park with Business Central

King Steel powers the global shoe industry’s green transformation with Dynamics 365

Microsoft certifies LSM Macedonian Language for Dynamics 365 Business Central, an app made by Login Systems

What's new: Warehouse management (Business Central 2023 release wave 2)

What's new: Business Central mobile apps featuring brand new barcode scanning capabilities

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

За бизнис iSalon со седиште во ОК, заштитата на чувствителните податоци на клиентите е нивен главен приоритет. iSalon обезбедува софтвер и системи за управување на преку 2.000 фризерски салони, а повеќето од нивните клиенти се сопственици на мали бизниси кои ги вложиле своите животни заштеди во нивните компании.


iSalon зависи од безбедносната технологија на Microsoft 365 Business за да се брани од загуба на информации и сајбер напади како што се малициозен софтвер и злонамерни URL-адреси. И со вработените расфрлани низ ОК, алатките за соработка и продуктивност ги одржуваат вработените поврзани и ангажирани.


Видео: Приказна за клиентите: iSalon


@isalonsoftware обезбедува софтвер и системи за управување на преку 2.000 фризерски салони, па затоа заштитата на #податоците на клиентите е од клучно значење. Со #безбедносните алатки од Microsoft 365, iSalon истовремено расте во бизнисот и ги штити врвните фризерски салони ширум светот.0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page