top of page

Featured

MSD365BC.png

1

|

|

|

Поврзување Продажба и Сервис со Microsoft Dynamics 365

Откријте како Dynamics 365 Customer Service ги зајакнува производителите да ја подобрат профитната маржа и да ги заангажираат клиентите ...

author:

Angel Face

Автор

14.10.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Поврзување Продажба и Сервис со Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Во ова видео, откријте како Microsoft Dynamics 365 Customer Service ги зајакнува производителите да ја подобрат профитната маржа и да ги заангажираат повеќе клиентите, да создадат прилагодени решенија за секој клиент и да ги автоматизираат конфигурациите, цените и процесот на правење понуди за персонализирани решенија.


Видео: Поврзување Sales и Service со Microsoft Dynamics 365


Откријте ја моќта на автоматизираните процеси и персоналните решенија. Погледнете го ова видео за да дознаете како производителите можат да ја користат апликацијата #Microsoft Dynamics 365 Customer Service за да ги поврзат продажбата и услугата и да ги вклучат своите клиенти со нови различни начини.


#msdyn365

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page