top of page

Featured

MSD365BC.png

1

блог

видео

MSDyn365

технологија microsoft

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Групацијата Campari ја почитува традицијата и ја користи технологијата во своите активности.

author:

Angel Face

Автор

13.04.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

|

MakasIT.gif

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со  Microsoft Dynamics 365

Кампаристас се 4.000 посветени вработени во Campari Group кои споделуваат општо мото: „наздравје" за животот заедно. Компанијата Campari Group нуди преку 50 премиум и супер премиум пијалаци во преку 190 земји. Групацијата ја почитува традицијата и ја користи технологијата во своите активности.


Преку градење ексклузивни, квалитетни односи со потрошувачите кои траат многу подолго од првата голтка, компанијата го забрзува своето дигитално патување. Со дигиталната трансформација се совладуваат предизвиците за проширување на портфолиото, промените во економијата и потрошувачката.


Сакаме да се вклучиме и да ги подобриме искуствата на потрошувачите со нашите брендови. Главната предност што ја имавме од првиот ден со Microsoft Dynamics 365 е да создадеме вистински баланс и одобрување од потрошувачите, при што учиме како што напредува организацијата. Chad Niemuth: Потпретседател Глобал ИТ, Campari Group

Прегледајте го следново видео за да согледате зошто Dynamics 365 е важен за Campari Group.

Видео: Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365


Campari Group креираше свој алатник за агилност, конзистентност, културолошка промена кон податочно-ориентирани прегледи, самодоверба на маркетинг лицата - сето тоа преку зголеменото користење на Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics 365 Customer Insights и новите способности какви што се оркестрирање на клиентските патувања.


Извор, повеќе инфо: Microsoft Customer Story-Campari Group personalizes customer experiences and builds brand awareness with Dynamics 365.


Повеќе на сајтот на Логин Системи: Преглед на Dynamics 365 Business Central.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Product LS

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page