top of page

Featured

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

блог

референци

MSDyn365

технологија microsoft

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

RECARO Gaming го направи Dynamics 365 Business Central да биде клуч на својот централизиран ERP пејзаж.

author:

Angel Face

login systems

01.08.2023

Notebook and Fountain Pen

категории

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Latest

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

Andretti Indoor Karting & Games races toward expansion with Business Central

Michelin drives success for its small businesses with Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf boosts productivity by 33% with Dynamics 365 Business Central

What's new: Productivity features in the web client (2023 release wave 2)

Business Central: Work seamlessly with Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Marlo Farma makes pet care and pharmaceuticals distribution a walk in the park with Business Central

King Steel powers the global shoe industry’s green transformation with Dynamics 365

Microsoft certifies LSM Macedonian Language for Dynamics 365 Business Central, an app made by Login Systems

What's new: Warehouse management (Business Central 2023 release wave 2)

MakasIT.gif

RECARO Gaming GmbH & Co. KG е експерт за висококвалитетни гејминг и eSport столици. Поранешниот гејминг стартап сега се воспостави меѓународно како премиум провајдер, кој го претставува својот корпоративен ИТ со одредени предизвици: добивањето на секоја гејминг столица на клиентот вклучува различни партнери, системи и интерфејси. Така, со оглед на намалувањето на дисконтинуитетите на алатките, зголемувањето на транспарентноста во податоците и процесите, како и интегрирањето на новите продажни канали и пазари, RECARO Gaming го направи Dynamics 365 Business Central да биде клуч на својот централизиран ERP пејзаж.RECARO Gaming GmbH & Co. KG е експерт за висококвалитетни гејминг и eSport столици
RECARO Gaming GmbH & Co. KG висококвалитетни гејминг и eSport столици


Одлуката за воведување на Dynamics 365 Business Central во врска со webConnector решението на TSO-DATA за Business Central му овозможи на RECARO Gaming голем дел од новите можности, вклучувајќи и можност за поврзување со неговата онлајн продавница. Ова значи дека нарачките на клиентите се хранат директно со решението на Dynamics. Dynamics 365 Business Central. Исто така, им овозможува на клиентите и вработените да пристапат до информациите за статусот на нарачките секогаш кога ќе посакаат. Бидејќи муштериите добиваат број на следење, тие можат да ја видат состојбата и локацијата на нивната нарачка во секое време.


Благодарение на Dynamics 365 Business Central, сите сме подготвени за иднината. Поврзувањето на ERP системот со нашата онлајн продавница, маркети и логистички провајдери ги олеснува животите на нашите вработени, истовремено обезбедувајќи високо ниво на задоволство на клиентите. - Benjamin Dürr: IT Manager, RECARO Gaming GmbH & Co. KG

Логистиката и финансиските процеси, исто така, се подобрени и поедноставени за да се спречат рачните грешки. Сега, проследувањето на нарачките до различните провајдери и магацини е автоматизирано, како и поврзаните известувања назад на RECARO Gaming.
0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Related Products / Services

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Dyn365 BC Суштински корисник

Accounting

Join the forum for accounting and finance and be active with other site members.

Payroll Software

If you need more functionality for payroll calculation, our payroll software is integrated with Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page